Automaalaamo Helsinki ja Vantaa

Kun autosi kaipaa uutta maalipintaa, täyden palvelun automaalaamo ja kolarikorjaamo Tonifix Oy palvelee. Meillä auton maalaus tehdään uudessa, modernissa maalauskammiossa Helsingin Tikkurilassa. Toimialueemme ulottuu Helsingistä Vantaalle ja muualle pääkaupunkiseudulle, missä asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taksit ja muut yritykset.

Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja matkailuautot. Syitä auton maalaukselle voivat olla esimerkiksi ruoste, naarmut tai kolarista aiheutuneet vauriot. Me toteutamme niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt laadusta tinkimättä koulutettujen ja kokeneiden työntekijöiden voimin. Uudet ja hyvin varustetut tilamme mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hinta-laatusuhde on palveluissamme hyvä, sillä meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan parasta palvelua ja jälkeä.

Jos autossasi on pieniä naarmuja tai yksittäisiä kosmeettisia vaurioita, korjaus tehdään paikkamaalauksen avulla. Puhdistamme, hiomme ja tasoitamme naarmut sekä maalaamme ne piiloon täsmälleen samalla värisävyllä, minkä jälkeen niistä ei näy enää jälkeäkään.

Teemme auton maalipinnan korjaukset vain tarpeen mukaan. Jos esimerkiksi pelkkä paikkamaalaus ei riitä, teemme sen sijaan kolarimaalauksen. Silloin lommot ja vauriot oiotaan ja korjataan, minkä jälkeen tehdään vielä uusi ja näyttävä maalipinta. Tiedämme, että hyvä jälki ei synny hutiloimalla. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö maalauksen eri vaiheissa ja vankka ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Auton maalaus kannattaa jättää kokeneelle automaalaamollemme, jotta asioinnista jää hyvä mieli ja lopputuloksesta tulee kestävä ja laadukas. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä palvelustamme, sillä laitamme aina asiakkaan toiveet ykköseksi. Hyvä hinta-laatusuhde on tavaramerkkimme: haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua kilpailukykyiseen hintaan. Tyytyväisyystakuu on osoitus korkeasta laadusta, sillä annamme automaalauksille ja vauriokorjauksille jopa 2 vuoden takuun.

Muistathan, että tarjoamme tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi maalauksen ajaksi. Mainitse sijaisauton tarpeesta aina maalauksen ajanvarauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä.

Kun auton maalaus Helsingissä, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla tulee ajankohtaiseksi, käänny vauriokorjaamo Tonifix Oy:n puoleen. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa autojen maalauksiin ja peltikorjauksiin liittyvissä asioissa. Usein työ myös valmistuu saman päivän aikana, jolloin autosi on valmiina haettavaksi ilman ylimääräistä odottelua.

Automaalaammo modernissa maalauskammiossa

Teemme kaikki automaalaukset modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Tutustu myös muihin palveluihimme


Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki, Puh. 041 591 103
Sivuilla vierailtu 104614 kertaa 04.01.2016 lähtien.