Autopeltikorjaamo

Rytisikö pelti? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meidän autopeltikorjaamoomme. Kun kyseessä on pieni tai keskisuuri vahinko, tuo autosi meille korjaukseen. Jos autosi on ajokuntoinen, on Tonifix Oy oikea paikka hoitaa auton peltikorjaus. Autopeltikorjaamomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Tikkurilassa, jonne on helppo tulla joka suunnasta. Palvelemme yksityishenkilöitä, takseja ja tarpeen mukaan myös yrityksiä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Teemme peltikorjaukset kaiken merkkisille ja mallisille henkilö- ja pakettiautoille. Myönnämme kaikille töillemme ruostekorjauksia lukuun ottamatta kahden vuoden tyytyväisyystakuun. Voit siis luottaa siihen, että työt tulevat tehdyksi oikein ja laadukkaasti. Lisäksi palvelumme hinta-laatusuhde on pääkaupunkiseudun parhaita, sillä meillä et koskaan joudu maksamaan turhasta työstä tai huonosta laadusta.

Auton peltikorjaus kannattaa teettää siihen erikoistuneella liikkeellä. Tonifix Oy on kokenut autopeltikorjaamo ja kolarikorjausten ammattilainen, joka palvelee asiakkaitaan yli 30 kokemuksella. Meillä autosi on osaavissa käsissä eivätkä hankalatkaan urakat tuota meille ongelmia.

Lommon oikaisu

Osuiko viereisen auton ovi kylkeen parkkipaikalla? Vai peruutitko vahingossa betoniporsasta päin? Kävi niin tai näin, lopputuloksena on yleensä auton kyljessä ikävä jälki. Ei hätää, sillä meillä lommon oikaisu tapahtuu helposti ja nopeasti.

Käytössämme ovat osaavat ammattilaiset ja laadukkaat työkalut, joiden avulla ikävätkin lommot saadaan oiottua. Lopputuloksena on siisti ja tasainen pinta. Kun suoristettu kohta vielä piilotetaan korjausmaalaamalla, ei siitä näy enää jälkeäkään.

Tuo vaurioitunut autosi meille korjattavaksi, niin kolhut ovat pian pelkkä muisto. Teemme lommon oikaisut kilpailukykyiseen hintaan, sillä meille on tärkeää tarjota kaikille palveluillemme hyvä hinta-laatusuhde.

Kiveniskemän korjaus

Kiveniskemät ovat yleinen ongelma hiekka- ja sorateillä kuljettaessa. Kun kivi sinkoaa renkaiden alta ja aiheuttaa jäljen, tulee kiveniskemän korjaus ajankohtaiseksi. Vaikka jälki näyttää ikävältä auton maalipinnassa, on se helppo korjata piiloon. Tonifix Oy:stä löytyy vahvaa osaamista kiveniskemän korjauksiin. Käytössämme ovat uudet ja modernit toimitilat sekä ammattitutkinnon suorittaneet työntekijät.

Tonifix Oy laittaa aina asiakkaan toiveet ykköseksi. Toimintamme perustuu hyvään ja asiakaslähtöiseen palveluun, jota tarjoamme avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaikki työt tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta laadusta tinkimättä. Kun kyseessä on auton pelikorjaus, lommon oikaisu tai kiveniskemän korjaus, me palvelemme ammattitaidolla. Tule käymään paikan päällä meidän autopeltikorjaamossa   tai ota yhteyttä ja varaa aika! Muistathan, että palvelumme on myös nopeaa ja tehokasta - monissa tapauksissa autosi peltikorjaus valmistuu saman päivän aikana, ja on valmis noudettavaksi vielä ennen iltaa!

Tutustu myös muovikorjaukseen ja auton maalaukseen.


Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki, Puh. 041 591 103
Sivuilla vierailtu 104615 kertaa 04.01.2016 lähtien.