Kolarikorjaamo – Tonifix Oy

Rytisikö pelti tai tuliko lommo? Tuo autosi meille, niin meidän kolarikorjaamomme hoitaa auton kuntoon nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tonifix Oy on täyden palvelun kolarikorjaamo, jossa kolarikorjaus hoituu avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaitamme ovat Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueen yksityisasiakkaat, taksit ja muut yritykset.

Palveluihimme kuuluu pienten ja keskisuurten vahinkojen kolarikorjaus, jotka teemme kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on vielä ajokuntoinen, me voimme auttaa sinua ja menopeliäsi. Lisäksi palvelumme on nopeaa: monessa tapauksessa remontti valmistuu saman päivän aikana, ja autosi on valmiina haettavaksi käyttöön heti.

Käytämme kolarikorjauksessa aina merkkikohtaisia varaosia. Tilaamme ne luotettavalta yhteistyökumppaniltamme suoraan toimipaikallemme toimitettuna ja vieläpä nopealla toimitusajalla. Pyrimme pitämään korjausajat aina mahdollisimman lyhyinä, joten yleensä tilaamme varaosat jo vahinkotarkastuksen yhteydessä ennen varsinaisen korjaustyön aloittamista.

Meillä tehty kolarikorjaus ei vaikuta millään tavalla autosi tehdastakuuseen. Tuo autosi meille, kun tarvitset laadukasta ja hinta-laatusuhteeltaan loistavaa kolarikorjausta, niin pääset pian takaisin liikenteeseen. Korkean laadun takeena on tyytyväisyystakuu: myönnämme työllemme jopa kahden vuoden takuun ruostevaurioita lukuun ottamatta.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo

Tonifix Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, joka tekee vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaukset joustavalla aikataululla. Lisäksi teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tulla korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet.

Kun vahinko sattuu, tee ensin vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiöllesi joko netissä tai puhelimitse. Sen jälkeen voit tuoda autosi meille. Me teemme heti vahinkotarkastuksen autollesi sekä varaamme sille korjausajan. Hiljaisimpina hetkinä voimme ottaa autosi työn alle jopa saman tien.

Menipä peltiä ryttyyn sinun tai kolarin vastapuolen huolimattomuuden vuoksi, me oikaisemme pellit tuossa tuokiossa. Piilotamme auton kolarointijäljet nopeasti nykyaikaisilla ja asianmukaisilla työvälineillä. Korjaamme myös hieman suuremmat peltivauriot tarkasti ja huolellisesti.

Tarjoamme tarvittaessa käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi. Muistathan mainita mahdollisesta sijaisauton tarpeesta korjausajan varauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä. Sopimusasiakkailla myös auton nouto ja palautus kuuluvat palveluun. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja siksi haluamme tarjota yksilöllistä palvelua. Lisäksi hinta-laatusuhde on palveluissamme erinomainen: meillä et maksa turhasta työstä tai huonosta laadusta!

Ota yhteyttä paikalliseen kolarikorjaamoon ja kerro, miten voimme palvella. Hoidamme samassa paikassa peltikorjaukset, maalaukset sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaukset. Teemme kaikki työt aina asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa palveltavaksi!

Lue lisää pelti- ja muovikorjauksesta.


Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki, Puh. 041 591 103
Sivuilla vierailtu 104617 kertaa 04.01.2016 lähtien.