Muovikorjaus Helsingissä ja Vantaalla – Tonifix Oy

Kun puskuri tai muu muoviosa vaatii korjausta, tuo autosi meille. Tonfix Oy on Helsingissä toimiva vauriokorjaamo, joka palvelee myös Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun asiakkaita. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat peltikorjaus, kolarikorjaus, automaalaus, muovikorjaus sekä tuulilasien vaihdot. Olemme autojen muovikorjausten edelläkävijä koko Suomessa. Lisäksi hinta-laatusuhde kaikissa palveluissamme on kärkitasoa, sillä meillä et maksa turhasta työstä tai huonosta laadusta.

Nykyään useimmat autonvalmistajat käyttävät muovia auton rakenteiden keskeisenä osana. Muovista tehdyt osat kuluvat luonnollisesti sekä rikkoontuvat siinä missä muutkin kuluvat osat. Yleisimmät nykyautojen puskurit ovat yleensä pitkälti korjattavissa. Vanhan muoviosan korjaus säästää paitsi rahaa myös luontoa, kun sitä ei vaihdeta uuteen.

Teemme muovikorjaukset ja -maalaukset laadukkaasti sekä henkilöautoille että paketti- ja matkailuautoille. Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme on erikoistunut haastaviin auton muovikorjauksiin. Kun työ on valmis, vaurioitunutta kohtaa on enää vaikeaa erottaa. Muoviosien korjaus on myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjausmenetelmä auton kolarikorjauksessa.

Tonifix Oy tekee korjausten lisäksi muoviosien maalaukset ammattitaidolla. Autojen muoviset kahvat, sivulistat ja muut muoviosat saattavat kulahtaa nopeastikin muihin auton pintoihin verrattuna. Muoviosat voidaan uusia tai maalata korjaamollamme peltiosien tavoin. Ennen maalausta teemme puhdistuksen ja muut esityöt huolellisesti, jotta maalausjälki on taatusti siisti ja toivotun sävyinen. Laadukkaiden, ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteidemme ja modernien toimitilojemme ansiosta maalaustulos kestää hyvin myös muoviosissa.

Laadukkaasta työnjäljestä kertoo 2 vuoden tyytyväisyystakuu, jonka myönnämme maalauksille ja vauriokorjauksille. Sopimusasiakkailla myös auton nouto ja palautus kuuluvat palveluun. Muovikorjaus tai muoviosien uusiminen kannattaa tehdä Tonifix Oy:ssä, joka on alan erikoisosaaja Helsingissä, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla.

Puskurinkorjaukset

Teemme puskurinkorjaukset ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Kolaroidessa myös auton muoviosat, kuten puskurit, yleensä vaurioituvat. Osaavat ja kokeneet työntekijämme korjaavat kaikki auton muoviosat hetkessä lähes uudenveroisiksi. Esimerkiksi auton puskuri voidaan useimmiten korjata, jolloin vauriosta ei jää näkyviin enää jälkeäkään. Vanhan puskurin korjaaminen on yleensä sekä edullisempaa että luontoystävällisempää kuin uuden muoviosan vaihtaminen.

Teemme kaikki auton muovikorjaukset edullisesti puskurinkorjaukset mukaan lukien. Teemme korjauksia kaikenlaisiin henkilöautoihin sekä paketti- ja matkailuautoihin. Kun etsit luotettavaa vauriokorjaamoa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä Tonifix Oy:hyn ja kysy kustannusarvio muovikorjaustyöstä. Muista myös palvelumme nopeus: useissa tapauksissa remontti valmistuu saman päivän aikana, ja saat autosi heti takaisin käyttöön.

Ota yhteyttä!


Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki, Puh. 041 591 103
Sivuilla vierailtu 104618 kertaa 04.01.2016 lähtien.